Meer informatie

De download ontvangt u per mail

BBL Opleiding Procesoperator C

Als Procesoperator C heeft u een hoge verantwoordelijkheid als het gaat om het beheren en beheersen van de productielijnen. Het bedienen van machines, het oplossen van verstoringen en het verbeteren van het proces behoort tot uw takenpakket. U stuurt (allround) procesoperators aan en ondersteunt hun waar nodig. De BBL opleiding Procesoperator C is een twee jarige opleiding die u goed voorbereid op het succesvol invullen van deze functie. Deze opleiding voert cbt uit in samenwerking met ROC Midden Nederland.

 

Waarom deze opleiding?

Cbt is een dienstverlenende businesspartner, gespecialiseerd in het opleiden van de totale organisatie binnen de industrie. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van procesoperators op alle niveaus, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande opleiding. De opleiding is zeer praktijkgericht en stimuleert het leren op en aan de werkplek. Technische kennis met bijbehorende vaardigheden worden afgewisseld met soft skills en bewustwording van continu verbeteren. De opleiding kan op één van onze locaties worden gevolgd bij u in de buurt of kan in-company worden gegeven. Na het afronden van deze opleidingen, heeft de deelnemer de mogelijkheid om door te leren voor de functie Productiemanager of Plant Manager.

 

Voor wie?

De BBL opleiding Procesoperator C is bestemd voor operators en technici die installaties bedienen en bewaken, waarmee omvangrijke en gecompliceerde procesbewerkingen worden uitgevoerd. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor procesoperators die eerder de opleiding Procesoperator B hebben afgerond en zich nu verder willen bekwamen. Indien u de Opleiding Procesoperator B al heeft afgerond, kunt u zelfs binnen 1,5 jaar uw diploma behalen!

 

Direct inschrijven!

U kunt zich direct inschrijven voor deze opleiding via het inschrijfformulier. Bent u benieuwd wanneer deze opleiding weer van start gaat? Of wilt u meer weten over in-company mogelijkheden en de daaraan gerelateerde tarieven? Neem contact met ons op door te bellen naar 0800 – 228 72 46 of mail naar info@cbtvoorresultaten.nl.

 

Vergelijkbare trainingen & opleidingen

BBL Opleiding cbt Operator niveau 2
BBL Opleiding cbt Operator niveau 3
Plant Manager HBO
Plant Manager HBO