Gecertificeerde kwaliteitserkenning

Vanuit de visie ‘continu verbeteren’ werkt cbt ook dagelijks aan haar eigen dienstverlening. Onze klanten waarderen deze inspanningen wat blijkt uit het Cedeo-rapport. Daarnaast voldoet cbt aan de basisnormen van ISO 9001:2015. Hierdoor sluiten we aan op de minimale kwaliteitseisen en genieten onze klanten de zekerheid dat wij continu streven naar het hoogste niveau in onze dienstverlening.

Cedeo

Kwaliteitserkenning Cedeo

In 2017 heeft Cedeo, de onafhankelijke keuringsinstantie voor opleiders, het keurmerk voor CBT Trainingen & Opleidingen weer met twee jaar verlengd. Zowel voor onze maatwerk bedrijfsopleidingen als onze standaard (open) trainingen ontvingen wij opnieuw het Cedeo-keurmerk.

 

Een Cedeo-erkenning staat richting prospects gelijk aan een aanbeveling door onze huidige klanten. Van hen is minimaal 80% positief over onze performance, klantgerichtheid en de samenwerking.
Een Cedeo-erkenning is geldig voor een periode van twee jaar. Voor continuering van de erkenning is een nieuw klanttevredenheidsonderzoek met positief resultaat nodig.

Klanten over cbt:

Over de uitvoering van onze trainingen

Cbt geeft opleidingen en trainingen die goed aansluiten bij de dagelijkse werkpraktijk. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en het bespreken van eigen casussen. Het is heel praktijkgericht, ik kwam de stof tijdens mijn werk steeds tegen en kon het meteen toepassen. De eindopdracht ging over een probleem in ons eigen bedrijf, ik heb daar veel aan gehad. Bovendien is de behandeling van de theoretische en praktische aspecten van de stof goed afgewisseld. De trainer liet ons zelf nadenken en gaf veel praktijkvoorbeelden van dingen die hij zelf had meegemaakt. Er was veel ruimte voor interactie. Cbt heeft zich vooraf verdiept in de cultuur van ons bedrijf, hoe wij met elkaar omgaan, ons strategisch plan en neemt dit mee in de training.

 

Over de Trainers

We zijn tot nu toe echt ontzettend tevreden over de trainers, ze zijn echt super! Hij wist theorie en praktijk uitstekend bij elkaar te brengen en hij kwam tussendoor feedback geven over hoe hij de groep beleefde. De trainers is een techneut en heeft tevens veel opleidingservaring, hij doet dat goed. Hij komt hier ook al jaren en kent onze organisatie en de deelnemers, hij sluit heel goed aan. Wat gewaardeerd wordt aan de trainers van cbt is dat zij veel praktijkervaring hebben en duidelijk weten hoe het er op de werkvloer aan toegaat.

 

Over CBT in het algemeen

De grootste kracht van cbt wordt genoemd de mate waarin meegedacht wordt en de snelheid en souplesse waarmee ingespeeld wordt op de wensen van de klant en op de specifieke kenmerken van zijn organisatie. Het verbaast me hoe goed ze ons kennen en kunnen meedenken in onze ambitie; ze staan heel dicht bij ons en schakelen naadloos en snel.  Als sterkste kanten van cbt noemen de klanten dat de trainers allen praktijkervaring hebben op de werkvloer. Daarnaast wordt gezegd: “ik waardeer ook erg hun menselijke benadering; ze maken echt tijd voor je en voor jou casussen en ze zijn gemakkelijk in de omgang. “Cbt is een grote organisatie, maar ze zijn heel goed in staat om flexibel in te spelen op de wensen van de opdrachtgever.

 

Waarom kiezen onze relaties voor cbt

Naast de goede ervaringen uit het verleden noemen de geïnterviewde opdrachtgevers als reden voor hun keuze dat cbt gespecialiseerd is in het opleiden van mensen die in de productie werken, meedenkt met de klant en zich echt inzet om trainingen op maat te maken. Verder worden nog genoemd de kwaliteit van de trainers, de prettige zakelijke relatie, het passende aanbod en dat cbt de klant echt werk uit handen neemt door de coördinatie op zich te nemen van langer lopende opleidingstrajecten die organisatorisch en administratief ingewikkeld zijn.

Wilt u meer informatie over Cedeo klik dan hier: www.cedeo.nl

ISO

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Cbt is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Al onze werkwijzen en procedures zijn hierin geborgd en worden vanuit interne en externe klanttevredenheidsonderzoeken getoetst.

 

Cbt gelooft dat dit de ideale werkwijze is om de kwaliteit te garanderen, te borgen en continu te verbeteren. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat je de dienstverlening ontvangt die je van een professioneel advies- en trainingsbureau mag verwachten en dat wij actief nadenken over hoe cbt maximaal aan jullie verwachtingen en behoeften kan voldoen.

Ontdek cbt procesconsult

Ontdek hoe we onze kwaliteiten voor jouw bedrijf inzetten. Managementondersteuning met gericht advies en praktische oplossingen voor resultaten waar je u tegen zegt.