Diploma-uitreiking bij glasproducent Libbey

LEERDAM – Donderdagmiddag 2 oktober 2014 was een feestelijk moment voor 16 VAPRO-kandidaten bij Libbey (Royal Leerdam). Zij mochten na een intensief leertraject bij CBT hun diploma in ontvangst nemen.

 

Voor de geslaagden een belangrijk moment in hun persoonlijke ontwikkeling, maar zeker ook voor de organisatie. Met kwalitatief goed opgeleid personeel zet Libbey als één van de grootste partijen in de branche de norm. Als werkgever wil Libbey een voorbeeld zijn in het ophogen van kennis en vaardigheden wat zowel in het belang is van de kandidaat als de organisatie en haar klanten. Met techniek die zich razendsnel ontwikkeld en een markt die vraagt mee te gaan in die innovatie is de juiste theoretische achtergrond en praktische vaardigheden zeer belangrijk.

 

De uitreiking vond plaats in Leerdam en uit handen van de plantmanager ontvingen de geslaagden hun diploma. CBT feliciteert de kandidaten en de organisatie met dit prachtige resultaat. Hieronder een foto-impressie van de feestelijke uitreiking.