Gefeliciteerd De Graafstroom!

 

Woensdagmiddag 8 juli was een feestelijk moment voor 4 kaasmakers bij De Graafstroom. Zij mochten na een intensief leertraject bij CBT hun diploma operator B in ontvangst nemen.

Algemeen directeur Henk van Bochove sprak de trotse geslaagden toe. Het is voor een zuivelfabrikant als De Graafstroom van groot belang om goed opgeleide medewerkers in dienst te hebben. Die begrijpen wat het werken in een modern zuivelbedrijf met zich meebrengt aan vakkennis en gedrag binnen de fabriek. De Graafstroom laat ook in deze uitreiking zien hoeveel waarde zij hecht aan dit behaalde succes, er is voor gebak en bloemen gezorgd en familie en vrienden zijn uitgenodigd om mee te vieren.

De deelnemers werden toegesproken door hun trainer Jan Blokland die voor iedereen een speciaal woordje voorbereid had. Daarna mocht iedereen onder het toezicht van familie en vrienden het diploma ondertekenen.
Naast deze 4 medewerkers doorlopen nog 2 deelnemers de operator A opleiding. Zij hopen binnenkort de opleiding succesvol af te ronden.

CBT feliciteert de kandidaten en de Graafstroom met dit prachtige resultaat.

Klik hier voor meer informatie over de Graafstroom: