Logistiek en efficiëntie op de werkvloer van Yanmar

 

Yanmar en cbt hebben een trainingstraject ontwikkeld in nauwe samenwerking met de supervisor warehouse, HR en de accountmanager waarbij het uitgangspunt is geweest om een verhoogde theoretische basis te bereiken door middel van praktische toepasbaarheid.

De deelnemers werden begeleid door een trainer/consultant van cbt die ruime ervaring heeft binnen de logistiek en met lean management.
Door gerichte praktijkopdrachten, voldoende theoretische basis, examinering in theorie en praktijk en bijeenkomsten waarbij een ieder voldoende ruimte had is er een goed resultaat behaald.

De deelnemers hebben de training afgesloten met een individueel verbetervoorstel wat nu gereed ligt om als Kaizen event uitgevoerd te worden.

Quote van de klant:
“De groep was erg tevreden over de manier van lesgeven en vooral hoe de trainer met de groep op de werkvloer zaken liet zien en de deelnemers dichter bij elkaar bracht.
Kortom deze training was een groot succes!!”

Quote van de trainer:
“De groep was leergierig en betrokken. Er zijn zeer goede voorstellen gedaan om de komende periode vooruit te gaan als organisatie!”

Yanmar Examen 2