Gratis kennis maken met onze e-learning

E-learning wint aan populariteit. HR-managers en opleidingsverantwoordelijken kiezen steeds vaker voor e-learning in hun mix van leervormen. Logisch, want door verschillende leervormen te combineren wordt leren levendiger binnen organisaties en nemen cursisten de leerstof beter op. Belangrijk voor uw leerrendement, maar nog belangrijker als het gaat om de veiligheid van medewerkers binnen uw organisatie. Maak nu geheel vrijblijvend kennis met ons platform met de e-learning NEN 3140 VOP.

 

e-learning

 

Tientallen organisaties gingen u voor

Al tientallen opdrachtgevers en duizenden deelnemers maken volop gebruik van ons e-learning platform! Onze e-learningen bieden wij blended aan, waarbij de praktijkdagen door cbt of de opdrachtgever georganiseerd worden. Benieuwd naar deze bedrijven? Klik dan hier.

 

Wat zijn de voordelen?

 • 24-7 overal studeren

  Cursisten hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de leeromgeving. Met het platform van cbt krijgen medewerkers dus veel vrijheid; zij kunnen zelf bepalen wanneer zij leren. In hun eigen tempo kunnen zij het gehele leerproces doorlopen.

 • Uniforme kennisoverdracht

  Elke medewerkers wordt op exact dezelfde manier getoetst en dit kunt u als organisatie ook aantonen.

 • Inzicht in de ontwikkeling van medewerkers

  Via heldere dashboards en rapportages heeft u altijd inzicht in de vooruitgang van medewerkers. Op deze manier kunt u altijd bijsturen waar nodig.

 • Vergroot de eigenaarschap van medewerkers

  Het volgen van een e-learning geeft medewerkers verantwoordelijk over zijn of haar ontwikkeling en dit draagt bij aan het vergroten van de eigenaarschap. Het motiveert en draagt bij aan een positiever zelfbeeld.

 

Benieuwd naar alle voordelen? Vraag hier meer informatie aan.

 

Maatwerk

Heeft u een specifieke vraag en sluit een bestaande e-learning niet goed aan op datgene wat medewerkers nodig hebben? Kies dan voor maatwerk e-learning. Wij ontwikkelen voor u een e-learning, toegespitst op uw bedrijfsspecifieke situatie of op de wensen van de lerende. Wanneer de lerende regie krijgt over het te leren onderwerp zal dit verder bijdragen aan het vergroten van de eigenaarschap van medewerkers.
Meer weten? Bel ons via 0800 – 228 72 46.