Leermiddelen ontwikkelen

Het borgen van specifieke vakkennis van uw bedrijf is essentieel voor de borging van uw kwaliteit. Hoe werken uw machines, wat zijn productkenmerken, specificaties en hoe worden de werkzaamheden binnen uw bedrijf uitgevoerd. Deze basiskennis, eenheidsbewerkingen en productkennis zijn essentieel voor ieder bedrijf.

 

Steeds meer bedrijven willen deze informatie daarom borgen in interne opleidingen voor hun personeel. Dit in de vorm van eenpuntslessen, e-learning of gehele trainingen. Cbt ondersteunt bedrijven in het ontwikkelen van deze leermiddelen en interne trainingen en opleidingen.  Cbt heeft jarenlange ervaring in het opleiden van medewerkers binnen de productie en direct aansturende lagen en verstaat daardoor als geen ander het ontwikkelen van leermiddelen voor deze doelgroepen.

Meer informatie, neemt u contact met ons op.

 

Cbt ondersteunt bedrijven in het neerzetten van de juiste leervisie, het opleidingshuis, de opleidingsstructuur, helpt bij het ontwikkelen van leermiddelen, toetsen en zorgt ervoor dat de juiste mensen de rol krijgen als werkplekopleider en beoordelaar/assessor. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw organisatie zelf in staat is om het werkplek leren succesvol verder uit te werken en duurzaam in te zetten.

pa

phone_001  0800 – 228 72 46