Meer grip op opleiden met de nieuwe structuur MBO opleidingen

De nieuwe regels rondom MBO opleidingen zijn een belangrijke stap voorwaarts in effectief werkplekopleiden. Deze verbeterde integratie tussen theorie en praktijk, vergroot de inzetbaarheid van de medewerker in opleiding. Door de opleiding specifiek af te stemmen op de praktijksituatie, ontstaat er een betere aansluiting op de doelstellingen van de organisatie. Cbt helpt je graag om hier maximaal van te profiteren.

 

De nieuwe MBO structuur geeft de organisatie meer grip op de inhoud en vorm van de opleiding. Ook kan het lesmateriaal toegespitst worden op hetgeen wat op dat moment voor die medewerker en organisatie relevant is. Vanuit diverse incompany-trajecten heeft cbt een ruime ervaring met deze manier van opleiden. Het eindresultaat komt de employability ten goede. Het eindresultaat is een erkend MBO diploma vanuit de samenwerkingspartners van cbt.

 

Diverse opdrachtgevers van cbt werken volgens deze manier en geven aan dat deze manier van opleiden een mooi resultaat kent, praktijkopleiders en werkplekopleiders werken nauw samen en onderwerpen worden nu getraind: one time right. Cbt begeleidt en ondersteunt in deze omschakeling zodat de transitie vloeiend verloopt. Daarbij zorgt cbt ervoor dat aan alle voorwaarden voor MBO niveau voldaan wordt en de opleiding de juiste plek in de leercurve krijgt.

 

Met de nieuwe MBO structuur heb je als organisatie confectiemaatwerk in handen om de MBO opleiding van jouw medewerkers volledig naar eigen wens en behoefte in te kleuren. Profiteer van de ervaring die cbt hierin heeft opgedaan voor een soepele overgang en informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op via 0800 – 228 72 46.