Nieuwe functie onderwijskundige kwaliteitsslag lesmateriaal

Continu verbeteren is een werk- en denkwijze die wij niet alleen terug laten komen in onze adviezen en producten, maar we ook toepassen in onze eigen organisatie. Een belangrijke kwaliteitsslag lag voor ons in het verbeteren van het lesmateriaal. Sinds april versterkt Els Nieuwenhuis ons team om hier invulling aan te geven. Tijd om haar voor te stellen.

 

Vanuit de praktijk als docent weet Els als geen ander hoe belangrijk goede lesstof is voor het leerproces. Met haar diploma als onderwijskundige op zak heeft zij zich gespecialiseerd in onder andere het ontwikkelen lesmateriaal en het opstellen van opleidingsplannen. Sinds april werkt zij voor cbt aan verschillende lesmaterialen om deze op een hoger kwaliteitsniveau te brengen. Concreet betekent dit dat de inhoud van de les en de presentatie van de lesstof opnieuw aansluiten bij de praktijk van vandaag en morgen.

 

Over haar rol bij cbt vertelt Els: “Ik werk veel samen met klanten, om te achterhalen wat de specifieke leerbehoefte van het bedrijf is en om deze te kunnen vervullen. Ook met trainers is er sprake van een intensieve samenwerking, zodat we de trainingen zo praktijkgericht mogelijk in kunnen vullen. Dat is een belangrijk facet van onze aanpak: praktijkgericht opleiden, zodat het geleerde direct toepasbaar is op de werkvloer van de deelnemer. We richten opleidingen steeds meer ‘blended’ in: e-learning, opdrachten, boeken als naslagwerk en trainersdagen wisselen elkaar af.”

 

Meer over onze visie op leren lees je hier. Natuurlijk lichten we die visie ook graag persoonlijk toe. Bel 0800 – 228 72 46 en maak een afspraak met één van onze praktijkadviseurs.