5 tips over werkplekleren

De download ontvangt u per mail

Opleidingsplan op maat / Werkplekopleiden

Wilt u dat medewerkers zich verder bekwamen en doorgroeien in hun functie? Of wilt u nieuwe medewerkers en/of uitzendkrachten effectief opleiden? Het creëren van een cultuur van continu leren en ontwikkelen, kan een uitdaging zijn binnen uw organisatie. Door werkplekleren wordt leren en ontwikkelen gestimuleerd en wordt het leren leuker en levendiger. Benieuwd hoe u een cultuur van continu leren en ontwikkelen creëert? Laat dan een opleidingsplan opstellen door cbt!

 

Waarom werkplekleren?

Werkplekleren is zeer geschikt voor het opleiden/trainen van nieuwe medewerkers en/of uitzendkrachten. Door hen op de werkplek op te leiden, leren zij in korte tijd veel over de organisatie en zijn zij in staat om effectief en veilig te werken. Daarnaast is werkplekleren de uitkomst voor huidige medewerkers die meer verdieping nodig hebben. Veel organisaties beschikken over werkinstructies, maar deze worden niet altijd nageleefd. Dit kan komen doordat mensen bijvoorbeeld niet op de hoogte zijn van de werkinstructies of doordat er niet op wordt gehandhaafd. Bij werkplekleren is het belangrijk dat medewerkers op de hoogte zijn van werkinstructies, voordat er een verdiepingsslag kan plaatsvinden. Door verschillende leermethoden aan te bieden, kunnen medewerkers sneller vragen stellen en wordt leren makkelijker toe te passen op de werkvloer. Medewerkers zullen zich verder bekwamen, waardoor zij kunnen doorgroeien in hun functie. Door werkplekleren wordt leren en ontwikkelen gestimuleerd en kan er een cultuuromslag plaatsvinden. Leren wordt met werkplekleren leuker en levendiger.

pa

De download ontvangt u per mail

 

Voor wie?

Werkplekleren is zeer geschikt voor organisaties die veel werken met uitzendkrachten, te maken hebben met instroom van (veel) nieuwe medewerkers of hun medewerkers verder willen bekwamen. Cbt is als businesspartner gespecialiseerd in werkplekleren. Wij weten als geen ander hoe je een opleidingsbeleid uitstippelt en hoe je een opleidingsplan opstelt, afgestemd op de werkplek van de klant.

 

Direct inschrijven!

Benieuwd hoe u een cultuur van continu leren en ontwikkelen kan creëren? Download dan via bovenstaande button de 5 tips om van werkplekleren een succes kan maken of neem contact met ons op door te bellen naar 0800 – 228 72 46 of mail naar info@cbtvoorresultaten.nl.

 

Trainingen & opleidingen

BBL Opleiding cbt Operator niveau 2
BBL Opleiding cbt Operator niveau 3
BBL Opleiding cbt Operator niveau 4
Plant Manager HBO
Productiemanager
Ons aanbod