De som van samenwerking

Cbt kan als expert binnen de industrie en logistiek zeer effectief praktijkgerichte maatwerkoplossingen voor ontwikkeltrajecten binnen uw organisatie inrichten.

 

Past maatwerk beter bij mijn bedrijf?
Cbt heeft een breed aanbod van opleidingen en trainingen. Naast trainingen verzorgd cbt erkend MBO opleidingstrajecten en kan u door consultancy en ontwikkeling ondersteunen . Cbt heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van deze trajecten binnen de industrie. Het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van bedrijfsopleidingen en het ontwikkelen van combinaties van intern werkplekleren met trainingen en erkende opleidingen. Daarnaast geeft cbt advies over subsidie mogelijkheden.

 

In-company trainingen & opleidingen
Voor incompany- en maatwerktrajecten is cbt een zeer professionele partner. Alle opleidingen en trainingen die op deze website te vinden zijn, kunnen we binnen uw organisatie en op maat uitvoeren. Cbt heeft veel ervaring in het verzorgen van bedrijfsspecifiek in-company trainingen en opleidingen. Op basis van een zorgvuldige analyse van de vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers en een o-meting bij het bedrijf zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk CEDEO-onderzoek blijkt dat onze in-company aanpak als zeer effectief beoordeeld wordt en een resultaat opleveren waar je u tegen zegt.

 

Strategisch opleidingspartner
Een ontwikkelvraag staat nooit op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een strategisch doel. Cbt is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling aan op maat gemaakte opleidingstrajecten en advies. Zo leveren trainingen en opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie. Voor verschillende organisaties heeft CBT volledige of onderdelen van bedrijfsopleidingen, bedrijfsscholen ontwikkeld en georganiseerd, waarbij we erkende leerlijnen met subsidie mogelijkheden laten aansluiten bij het functiehuis, en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met uw eigen trainers of soms met andere al door u geselecteerde partners. Cbt kan ondersteunen in een eigen e-learningomgeving met daarin een combinatie van bedrijfseigen en algemene trainingen.  Daarnaast ondersteund Cbt deze bedrijven in back-office activiteiten als planning, organisatie en communicatie.

 

Leervisie en werkplek opleiden
Een continu leerproces wordt steeds belangrijker. Productieprocessen veranderen snel en er worden door klanten hoge eisen gesteld aan kwaliteit, veiligheid en voedselveiligheid. Hoe borg je dit goed. Hoe zorg je ervoor dat je een goede leervisie hebt als bedrijf. Daarnaast zijn veel bedrijven bezig met het ontwikkelen van interne werkplek opleidingen. Cbt ondersteund bedrijven in het neerzetten van de juiste leervisie, het opleidingshuis, de opleidingsstructuur, helpt bij het ontwikkelen van leermiddelen, toetsen en zorgt ervoor dat de juiste mensen de rol krijgen als werkplekopleider en beoordelaar/assessor. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw organisatie zelf in staat is om het werkplek leren succesvol verder uit te werken en duurzaam in te zetten.

 

Duidelijk plan van aanpak
Duidelijke doelstellingen zijn de start van een succesvol ontwikkeltraject. Maar vaak is het lastig voor een bedrijf om duidelijke ontwikkeldoelen op te stellen.  Cbt kan hierbij ondersteunen. Vanuit een gezamenlijk opgesteld doelendocument en een o-meting van de organisatie, werkplekken en medewerkers volgt een concreet stappenplan. Hierin komen, doelen, concrete trainingen/opleidingen, advies over procedures, functieprofielen, tijdsinvestering en kosten naar voren.

 

Examen
Iedere training kan afgesloten worden met een examen.  Ook deze kan bij u op de locatie verzorgd worden. Onze examens worden digitaal afgenomen.

 

Klantervaringen uit CEDEO
Cbt wordt geprezen om haar goede onderwijs, haar persoonlijke contacten en de open communicatie. Andere gehoorde opmerkingen zijn: “Je weet gewoon wie waarvoor verantwoordelijk is.” “Ze luisteren goed in het voortraject en denken met de klant mee.” “Ze zijn zeer klantgericht en alles is mogelijk.” “Ze hebben veel opleidingen voor mensen op de werkvloer en beschikken over goede leraren,” “Ze proberen de theorie praktisch over te brengen, precies zoals het zou moeten voor deze doelgroep” en “Ze komen hun afspraken na.” Allen zouden cbt van harte aanbevelen aan anderen: “En dat doe ik dan ook.”

 

Past maatwerk beter bij mijn bedrijf?
Wij adviseren u graag tijdens een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Voor meer informatie belt u met één van onze accountmanagers op 0800 – 22 87 246 of mail rechtstreeks via het contactformulier.

pa

phone_001  0800 – 228 72 46

Ontdek hoe we jouw productieprocessen kunnen maximaliseren als resultaat van samenwerking.

Neem vrijblijvend contact op en we zetten samen een eerste stap naar resultaten waar je u tegen zegt!

cnt-btn

Of bel 0800 – 228 72 46