Rode Kruis en CBT werken samen in EHBO-trainingen

Eerste hulp bij ongelukken is binnen elke industriële omgeving een onmisbare vaardigheid. Niet voor niets is het thema veiligheid een belangrijk onderdeel in de aanpak van CBT. Trainingen als VCA, NEN3140 en de specifieke ‘veilig werken met …’-trainingen dragen stuk voor stuk bij aan een veiligere werkomgeving die voldoet aan de hoogste standaard. Om maximale kwaliteit te leveren werkt CBT met de hoogst gekwalificeerde materialen en partners.

 

Voor de EHBO-trainingen ligt het daarom voor de hand om deze in te vullen in samenwerking met het Rode Kruis. Eind 2014 is daarom een overeenkomst gesloten om alle EHBO-trainingen volgens de normen van het Rode Kruis te verzorgen. Hierdoor ben u verzekert van een training volgens de laatste inzichten en van de hoogste kwaliteit.

 

Naast up-to-date EHBO-technieken en de hoogste kwaliteitsstandaard, draagt de samenwerking met het Rode Kruis bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met elke verkochte EHBO-training wordt direct het Rode Kruis als goed doel gesteund.

 

Meer weten over onze visie op veiligheid en onze veiligheidstrainingen? Bekijk dan hier onze veiligheidstrainingen of bel 0800 – 228 72 46.