Analytisch Storingzoeken ATS

Analytic Trouble Shooting (Analytische Techniek voor Storingzoeken), of afgekort ATS, is de KT-aanpak voor het bundelen van gemeenschap­pelijke kennis en ervaring van mensen die werken in de productieom­geving. ATS integreert kwaliteit- en productiviteitinspanningen en biedt een kader voor statistische procesbeheersing, Lean-productie, Six Sigma en andere programma's. ATS is gebaseerd op kritisch denken en is niet aan een specifieke machine of een specifiek proces gekoppeld.

 

Bij ATS draait het om twee typen activiteiten: het zoeken van de oorzaak en het ondernemen van de actie. Het zoeken van de oorzaak bij problemen omvat het stellen van prioriteiten, het opstellen van een gedetailleerde beschrijving van het probleem en het identificeren en testen van mogelijke oorzaken. Het ondernemen van de actie richt zich op het selecteren van de beste oplossing en vervolgens op het vermijden van toekomstige problemen door verder dan de oplossing te kijken.

In deze training leert u deze methodiek toe te passen

Studieduur 3 dagen
Prijs Op aanvraag
Niveau MBO niveau 3
Type training InCompany

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246