Basistraining voedselveiligheid HACCP

In voedselverwerkende bedrijven heeft voedselhygiëne hoge prioriteit. Onze training is specifiek gericht op uw medewerkers op de werkvloer. De voor uw bedrijf geldende hygiënestandaarden staan hierbij centraal. Met veel praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en actuele cases worden medewerkers zich bewust van hygiëne en krijgen ze handvatten en tips, praktisch en direct uitvoerbaar.

 

Studieduur 1 dag. Of maatwerk op aanvraag.
Prijs Op aanvraag
Niveau MBO niveau 2
Type training InCompany

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246