EHBO met Rode Kruis Certificaat

Binnen een BHV organisatie zijn de EHBO vaaridgheden van de BHV'ers van essentieel belang. Het kan zijn dat er uit oefeningen of uit de RI&E blijkt dat de BHV organisatie hieraan extra aandacht dient te besteden Daarom verzorgd cbt in samenwerking met het Rode Kruis de EHBO trainingen.

  • Het NRK wil bereiken dat mensen in staat en bereid zijn om goede Eerste Hulp te verlenen, waarbij ze zichzelf of anderen effectief helpen in situaties waarin dat nodig is.
  • De cursist kan een slachtoffer in veiligheid brengen, door gebruik te maken van de zes basisprincipes en vier stappen voor EHBO. De cursist kan de toestand van het slachtoffer beoordelen, door middel van de controle van het bewustzijn en de ademhaling van het slachtoffer, en het vaststellen van het waargenomen letsel van het slachtoffer.

Studieduur Deze training duurt 12 of 20 uur. Dit is afhankelijk of u de basis of de uitgebreide training wenst te volgen. Neem hierover contact met ons op.
Prijs Op aanvraag
Niveau
Type training InCompany

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246