Lean Green Belt Plus

Lean Green Belt training is een zevendaagse training verdeeld over veertien dagdelen. Lean Green Belt is vooral geschikt voor ploegchefs, productiemanagers en projectmanagers die toe zijn aan een volgende stap op het gebied van verbeterprocessen en de daarbij behorende weerstand. Deze training wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Tijdens de training leren de deelnemers over het verbeteren van bedrijfsprocessen door problemen in processen op te sporen, te analyseren en te reduceren. Tijdens de training leert men competenties om verbetertrajecten te leiden en om te gaan met veranderingen en met de daarbij behorende weerstand. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen bij u op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen.

Studieduur 7 dagen
Prijs € 2.998 (excl. btw)
Niveau
Type training InCompany

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246