Lean Yellow Belt to Lean Orange Belt

De Lean Yellow Belt to Lean Orange Belt training is een ééndaagse training verdeeld over twee dagdelen. Lean Orange Belt is vooral geschikt voor teamleiders en hun teams, die in het bezit zijn van de Yellow belt en nu toe zijn aan het zetten van de volgende stap op het gebied van continu verbeteren. Deze training wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

Tijdens de training leren de deelnemers om een goede probleemanalyse op te stellen en deze problemen op een gestructureerde wijze op te lossen. De training is opgezet aan de hand van diverse bewezen Lean verbetermethodieken en wordt aangevuld met nieuwe kennis en technieken, waarmee u op afdelingsniveau problemen systematisch leert aanpakken. Na afloop van de training, komt één van onze trainers ter begeleiding een halve dag meekijken en helpen bij u op de werkvloer, zodat de deelnemer(s) het geleerde meteen in de praktijk toe kunnen passen.

Studieduur 1 dag
Prijs € 383 (excl. btw)
Niveau
Type training InCompany

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246