Technisch Operator Niveau 2

Met de training Technisch operator leer je technische componenten kennen en door de praktijklessen leer je de opgedane kennis ook direct toe te passen. Uiteraard staat het veilig uitvoeren van eerstelijns onderhoudstaken aan de machine centraal. De training bevat veel werkplekopdrachten op je eigen werkplek. Door de koppeling van theorie, praktijklessen en werkplekopdrachten op uw eigen werkplek blijft het niet bij alleen de theorie, maar heb je het ook gedaan en kan je het koppelen naar de eigen werkplek.

Het doel van de training technisch operator is om vertrouwd te raken met de techniek op de machine. Je leert het voorkomen en oplossen van storingen door eerstelijns onderhoudstaken, schoonmaken en gepland onderhoud en op een effectieve wijze vastleggen en het melden van storingen aan technische dienst of leidinggevende zodat de juiste actie afgestemd kan worden. 

Studieduur 20 bijeenkomsten van 4 uur. Ongeveer 10 uur per week zelfstudie.
Prijs € 2.595 (excl. btw)
Niveau MBO niveau 2
Type training InCompany
Open groepen

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246