TWI Training 3.0 + Coaching + Audits

TWI staat voor Training Within Industry. De TWI Training 3.0 + Coaching + Audits biedt kennis over het effectief en snel opleiden van personeel tot volwaardige medewerkers. Tijdens de training leert de deelnemer(s) trainingsdocumenten op te stellen met standaarden en werkinstructies. Deze trainingsdocumenten zijn beknopt, doeltreffend, overdraagbaar en zijn vaak niet langer dan een A4. Vervolgens wordt het geleerde in de praktijk geoefend door middel van rollenspellen en een fictieve praktijkcasus. Zeker 90% van wat getraind wordt, kan een medewerker direct na de training uitvoeren. In tegenstelling tot alleen de ‘TWI Training 3.0’ training krijgt u bij de TWI Training 3.0 + Coaching + Audits consulting in de praktijk. Hierbij leert de deelnemer(s) TWI-instructies schrijven en een goede auditstructuur op te stellen. Deze instructies en eenduidige auditstructuur kunnen vervolgens bij iedere nieuwe medewerker ingezet worden. Deze training wordt in samenwerking met Onprove aangeboden.

De training TWI bestaat uit 3 onderdelen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

  1. Job Relations: focust zich op de relatie tussen medewerker en leidinggevende
  2. Job Instructions: richt zich op het aanleren van methodes, waarbij instructies en standaarden gebruikt worden
  3. Job Methods: gaat over het ontleden van processen tot op detail, waarbij de medewerker zijn/haar proces optimaliseert.

Wel behoefte aan standaardisatie, maar geen tijd? 
Laat dan de TWI-instructies schrijven door een ervaren cbt-medewerker! Neem contact met ons op door te bellen naar 0800 – 228 72 46 of mail naar info@cbtvoorresultaten.nl.

Studieduur 12 dagen
Prijs € 1.749 (excl. btw)
Niveau
Type training InCompany

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246