Werkplek opleider: coachen op de werkvloer

Binnen het moderne leren (70-20-10), neemt het leren op de werkplek een belangrijke rol in. Om interne processen te leren maar ook om te trainingen en opleidingen te ondersteunen. De rol van de teamleider/werkplekcoach is hierin essentieel. Hoe begeleid je een medewerker zo dat hij de ideale medewerker wordt ten aanzien van kennis, vaardigheden en werkhouding.

Deze training helpt u medewerkers succesvol collega's te coachen op de werkvloer. Deze training is ook uitermate geschikt voor mensen die een rol hebben als praktijkbegeleider voor BBL opleidingen.

Ondersteuning bij invoering werkplek opleiden

Werkplekopleiden succesvol invoeren is lastig. Dit heeft met veel verschillende aspecten te maken. Is de kennis geborgd en toegankelijk? Kunnen de kennisdragers deze kennis succesvol overdragen aan de collega's? Wie is geschikt als werkplek opleider? Cbt heeft hier ervaring in en kan u hierbij ondersteunen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Studieduur 3 dagen
Prijs € 1.095 (excl. btw)
Niveau MBO niveau 3
Type training InCompany
Open groepen

De informatie zullen wij z.s.m. opsturen

Bel mij terug verzoek

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Wij zullen ons uiterste best doen om u op het hierboven ingevulde datum en tijdstip te bereiken. Houd wel rekening met onze openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00

0800 2287246