Veiligheid boven alles in 3 nieuwe trainingen

Ongelukken en bijna ongelukken zijn te voorkomen met een goed veiligheidsbeleid. De kunst is om procedures naadloos te laten aansluiten op de werkvloer. Dat ligt in enerzijds in de manier waarop deze producers vormgegeven worden. Anderzijds is het de medewerker op de vloer die bekwaam moet zijn om de procedures uit te voeren. Met het oog op die medewerker ontwikkelde cbt 3 nieuwe veiligheidstrainingen.

 

Training Buitenwacht

Werken in een besloten ruimte brengt risico’s met zich mee. Denk aan verstikking, bedwelming of vergiftiging. Eén persoon houdt toezicht op de werkzaamheden en in geval van nood anderen waarschuwt: de buitenwacht. Deze cursus gaat in op de taken en verantwoordelijkheden van buitenwachten.

Lees hier meer over de training Buitenwacht…

 

Training Veilig werken in besloten ruimte

In deze 1-daagse praktijktraining leer men op een veilige manier een besloten ruimte betreden. We gaan in op wat men moet doen om inzicht te krijgen in de risico’s en de maatregelen om een veilige betreding en veilig werken mogelijk maken.

Lees hier meer over de training Veilig werken in besloten ruimte…

 

Training Werkvergunning en TRA

Bij risicovolle werkzaamheden is het van belang dat er vooraf een analyse te maken van de risico’s van de uit te voeren taak. Daarbij hoort ook een geldige werkvergunning. Tijdens de cursus Werkvergunningen en TRA leren de deelnemers om zelf een werkvergunning en een taakrisicoanalyse te maken.

Lees hier meer over de training Werkvergunning en TRA…