Verslag bijeenkomst expertpanel nieuwe structuur open trainingen

 

In februari vond de eerste bijeenkomst van ons expertpanel plaats. Trainers en klanten van cbt waren uitgenodigd om in deze interactieve bijeenkomst mee te praten over de nieuwe structuur van de open trainingen.

 

De bijeenkomst begon met een korte discussie over het belangrijkste doel van een training en wat de beste manier is om vaardigheden aan te leren. Daarna kregen de deelnemers uitleg over de nieuwe structuur van de open trainingen en over de manier waarop het e-learning platform gebruikt kan worden. Samen keken we kritisch naar zowel de functionaliteit als de inhoud met als resultaat enkele praktische handvatten voor doorontwikkeling en optimalisatie.

 

Als afsluiting van de bijeenkomst hielden we een brainstormsessie over de training tot productieleider en de training tot productiemanager. De vraag die in deze sessie centraal stond, was: ‘Wat moet een productieleider of productiemanager kunnen’?

Ideeën werden op post-its geschreven waarna de input werd verzameld en gesorteerd. Naar aanleiding hiervan volgden enkele waardevolle discussies over de onderwerpen en indelingen van de trainingen. Met deze input gaat cbt de komende maanden aan de slag in de verdere ontwikkeling van de trainingen.

 

We kijken terug op een productieve avond met veel enthousiasme en een geweldig resultaat. Dit betekent dat cbt in de toekomst meer van dit soort bijeenkomsten wil plannen. Met trainers en met onze deelnemers en incompany klanten werken aan maximale resultaten. Heeft u interesse in en wilt u mee doen met een dergelijke creatieve brainstormsessie? Houd dan uw mailbox en de website in de gaten voor meer informatie.